Știri și anunțuri

ANUNT DEZBATERE PUBLICĂ pentru Poriectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind măsuri edilitar-gospodărești
ANUNT DEZBATERE PUBLICĂ pentru Poriectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind măsuri edilitar-gospodărești
05.25.2021
Dispozitia 48 privindf stabilirea perioadei in care se vor desemna reprezentantii functionarilor publici în comisia paritara la nivelul UAT Lupsa
Dispozitia 48 privindf stabilirea perioadei in care se vor desemna reprezentantii functionarilor publici în comisia paritara la nivelul UAT Lupsa
03.09.2021
Proces Verbal de alegere a reprezentantilor salariatilor - personal contractual
Proces Verbal de alegere a reprezentantilor salariatilor - personal contractual
03.03.2021
Proces Verbal de alegere a reprezentanțiilor salariatilor-functionarilor publici
Proces Verbal de alegere a reprezentanțiilor salariatilor-functionarilor publici
03.02.2021
Anunt privind Adunarea Generala  a Salariatilor cu Contract Individual de Munca
Anunt privind Adunarea Generala a Salariatilor cu Contract Individual de Munca

Anunt

02.22.2021
Anunt privind Adunarea Generala a Functionarilor Publici
Anunt privind Adunarea Generala a Functionarilor Publici
02.22.2021
Anunt privind convocarea adunării proprietarilor de teren din comuna Lupșa
Anunt privind convocarea adunării proprietarilor de teren din comuna Lupșa

Anunt

03.30.2020
Anunț privind aprobarea Programului pentru stimularea angajării tinerilor în sectoarele agricultură.
Anunț privind aprobarea Programului pentru stimularea angajării tinerilor în sectoarele agricultură.
07.05.2019
Scurt istoric al înfințării ,,Monumentului de la Vința".
Scurt istoric al înfințării ,,Monumentului de la Vința".

    

LUPȘA – VINȚA

                                                                                                   Sfințire Monument – Crișan

                                                                                                  

HRISTOS A ÎNVIAT!

Dragi participanți la acest înălțător eveniment, sunt onorat să vă prezint în câteva cuvinte un scurt istoric al acestui ,,Monument de la Vința", cum generic l-am numit.

 

În urmă cu mai mulți ani, la comemorarea evenimentelor și a eroilor de la Morminte, dl. Roșca Emil rapsodul nostru popular a deschis subiectul despre un Monument care să marcheze locul unde a fost prins eroul Gheorghe CRIȘAN – lider al Răscoalei de la 1784, cunoscută ca și Răscoala lui Horea, Cloșca și Crișan.

 

În anul Centenar al Marii Uniri, cu ocazia  evenimentului mai sus amintit a fost din nou deschis acest subiect și, atunci un grup de inițiativă am convenit că trebuie înfăptuit acest gând.

 

Într-o din zi din toamna anului 2018 am fost sunat de preotul paroh dl. Ioan VASII și am hotărât să mergem împreună cu dl. ROȘCA pentru a identifica și conveni asupra locului unde să fie amplasat Monumentul.

 

Îmi amintesc că era o zi de toamnă, deoarece dl. ROȘCA era la adunat de prune împreună cu soția și o rudenie iar când a auzit despre ce este vorba a lăsat totul baltă și a pornit la drum, ajungând pe aceste meleaguri.

 

La întoarcere am intrat prin Hădărău la meșterul Neluțu ALBU și, după ce i-am povestit ce planuri sunt a fost imediat de acord să participe prin confecționarea acestui frumos monument.

 

Dl. Primar a fost întru – totul de acord să pornim lucrarea, s-a identificat terenul și s-a luat legătura cu proprietarul fam. PRAȚA din Geamăna prin dl. Gelu PRAȚA, fiind de acord cu amplasarea dar nu s-a reușit finalizarea în anul Centenar.

 

Lucrarea a fost reluată în primăvara acestui an iar rezultatul se vede aici la fața locului.

 

Au fost mulți care au participat la realizarea acestui Monument pe care nu-i mai enumerăm aici pentru a nu uita pe cineva, Monument care va intra în grija Consiliului Local, al Primăriei, al nostru al Lupșenilor, și nu numai, pentru a ne aminti de jertfa înaintașilor noștri.

 

Avem datoria să ne cunoaștem trecutul, să ducem mai departe ce este bun și să încercăm să îndreptăm ce este mai puțin bun.

 

Credința moților în izbândă, în libertate și dreptate nu a putut fi înfrântă.

 

Doamne ajută!

 

 

Mircea GOIA – Președintele Asociației Fii Satului, "Cneazul Cândea", Lupșa

Rostit la 21 mai 2019 –VINȚA

Monument ridicat în cinstea eroului CRIȘAN

(Marcu Giurgiu – numele său adevărat)

lider al răscoalei de la 1784 împreună cu Horea și Cloșca,

prins pe aceste meleaguri la data de 30 ianuarie 1785

 

05.24.2019
Discursul primarului Dănuț Vasile Bârzan cu ocazia manifestării de comemorare a eroilor la ,,Monumentul de la Vința''.
Discursul primarului Dănuț Vasile Bârzan cu ocazia manifestării de comemorare a eroilor la ,,Monumentul de la Vința''.

  

DISCURSUL PRIMARULUI:

 

Preacucernici Părinți, Distinse Oficialităţi, Dragi Invitați: Ne exprimăm, ca și în alte dăți, profunda noastră recunoștință și prețuire pentru toți cei care și-au îndeplinit cu prețul vieții, în toate timpurile și ori de câte ori a fost nevoie, misiunea pe care țara le-a încredințat-o.

Pentru mulți, județul Alba și, în consecință, Comuna Lupșa înseamnă istorie. Caracterul județului Alba îl definesc câteva nume mari despre care învățăm la școală încă din clasele mici. Nume care au marcat soarta acestui ținut pe care noi îl numim Țara Moților, mai precis Avram Iancu, Horia, Cloșca și Crișan. 

Ne afăm aici pentru a marca răscoala țăranilor iobagi din Transilvania izbucnită în anul 1784 cunoscută ca și răscoala lui Horea, Cloșca și Crișan și în mod special a-l comemora pe Gheorghe CRIȘAN (Marcu GIURGIU pe numele său adevărat) care a fost prins pe aceste meleaguri la 30 ianuarie 1785.

„Răscoala lui Horea, Cloșca și Crișan”, reprezintă o acțiune de revoltă a țărănimii iobage din Transilvania împotriva constrângerilor feudale la care era supusă. La ea au participat iobagi români, maghiari, sași de pe domeniile nobililor și statului, mineri din Munții Apuseni și ocnele din Maramureș, meșteșugari, preoți etc. Răscoala a pus în discuție statutul de tolerați al românilor, ceea ce i-a conferit un caracter național."

Se desprinde importanța istorică a anului 1784 în viața poporului român și îndeosebi a ardelenilor, cu accent pe moți. Monumente se regăsesc amplasate și în localități precum Albac, Baia de Criș, Brad, Buceș, Crișcior, Curechi, Gurahonț, Hălmagiu, Horia, Mesteacăn, Mihăileni, Ribița, Vălișoara, realizate la inițiativa celor care au ținut să comemoreze desfășurarea celei mai mari răscoale din Munții Apuseni.

Oamenii acestor munți, mineri și lemnari, ciobani și plugari, meșteșugari și negustori au dat vieții și istoriei imens și au primit puțin, ei fiind timp de secole copiii suferinței. Curajul lor în vremurile grele ce au trecut i-au înscris între eroii neamului.

Moții și-au făcut cunoscute întregii lumi dorințele și năzuințele de secole, de a trăi liberi și egali în drepturi ca națiune. De aceea ne dorim ca odată cu Slujba de Sfințire a acestui monument să marcăm prima ediție a acestor manifestări care să rămână un eveniment local, presărat la răspântii de drumuri, pentru a prezenta călătorului un minunat capitol de istorie, într-o impresionantă carte veșnic deschisă cu filele și slovele de piatră.

Satele și oamenii alcătuiesc o singură inimă, o singură voce, o singură forță: ,,MOȚII – pumnul Ardealului, forța care și-a urmat eroii." Aceste locuri pot fi văzute numai aici. Vorba lor e chiotul izvoarelor, foșnetul pădurilor și umbra norilor. O adevărată imagine de ansamblu, Gemenele, Suligata, Poinița, Hărăgușul, Muntele Mare, va rămâne un peisaj de neuitat pentru cei care ajung pe aceste meleaguri.

Între localitățile moțești străvechi cu o puternică însemnătate patriotică, culturală și spirituală, comuna Lupșa și-a câștigat un loc bine meritat.

Prin manifestările dedicate lui Horia, Cloșca și Crișan a implicării lupșenilor în evenimentele respective dorim să aducem un omagiu înaintașilor noștri, făuritori de neam și țară, care s-au jertfit pentru noi și pentru patrie.

Fie ca cele mai bune gânduri să ne îndrume spre realizarea binelui comun.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

05.24.2019
Anunț pentru fermieri
Anunț pentru fermieri

      Primăria  Comunei Lupșa roagă toți fermirii care nu și-au depus cererea la  APIA să se prezinte până luni 13.05.2019 ora 14:00 la Camera Agricolă, pentru adeverința necesară la APIA. Întru-cât din motive obiective, în data de 14.05.2019, nu putem elibera adeverințe. 

      Vă mulțumim pentru înțelegere !

05.09.2019
Invitație
Invitație

Primăria comunei Lupșa și Consilul Local invită pe toți fii satului și nu numai să participe, în data de 21 mai 2019, la Sfințirea ’’Monumentului de la Vința’’.
Evenimentul, de o puternică însemnătate patriotică, culturală și spirituală va debuta la ora 14:00, odată cu plecarea din fața primăriei comunei Lupșa, urmând ca la orele 15:00, lângă tăul Gemenelor, un sobor de preoți să oficieze slujba de sfințire a monumentului. 
Prin manifestările dedicate Revoluției lui Horea , Cloșca și Crișan, a implicării lupșenilor în evenimentele respective, dorim să aducem un omagiu înaintașilor noștri, făuritori de neam și țară, care s-au jertfit pentru noi și pentru patrie. 
Cu deosebi respect!
Primar 
Bârzan Dănuț Vasile

 

05.09.2019
Buletin de avertizare
Buletin de avertizare
04.05.2019
Întâlnirea steagurilor lupșenilor.
Întâlnirea steagurilor lupșenilor.

      La inițiativa reprezentanților Primăriei  și a Bisericii din comuna Lupșa în data de 18 ianuarie 2019 a avut loc un eveniment dedicat steagului delegației comunei Lupșa la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia din 1 decembrie 1918.

       În urmă cu un secol, în ultimele zile ale lunii noiembrie, femeile din comuna Lupșa au țesut timp de o zi și o noapte  steagul cu care  delegația lupșenilor a participat la evenimentul istoric de la 1 Decembrie. Steagul are formă dreptunghiulară, culorile fiind dispuse orizontal, cu albastru în partea superioară, galbenul la mijloc, și roșu în partea inferioară. Fiecare din culorile care compun pânza se termină la vârf cu cu un ciucure în culoarea respectivă. Ca element inedit, în vârful hampei din lemn a fost fixat un buchet din busuioc. Tot de hampă este legată și o eșarfă tricoloră îngustă.

       Steagul care a însoțit delegația comunei Lupșa la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia din 1 decembrie 1918, este unul dintre puținele obiecte care s-au păstrat de la acel eveniment , având o valoare istorică inestimabilă.

       La întoarcerea delegației de la Marea Unire, steagul a fost arborat la biserica din Lupșa, apoi a fost păstrat de preotul Sebastian Ciapa. Ulteior a fost preluat de învățătorul Pamfil Albu, fondatorul muzeului etnografic al comunei Lupșa.

       La jubileul din 1968, localnicii din Lupșa au refăcut traseul la Alba Iulia, steagul ajungând pentru a doua oară la cetatea Unirii.

       În anul 1972 steagula fost preluat de Muzeul Național de Istorie a  României fiind clasat  în categoria Tezaur.

              

        Mândria de a participa la acel eveniment memorabilș s-a transmis de-a lungul timpului în comunitatea Lupșa. Astfel  în anul centerarului, a fost realizat de către patru femei   lupșene, un steag tricolor, care în prezența tuturor preoților din comună și în sunet de tulnic a fost sfințit în biserica din Lupșa.  Cu noul steag tricolor, delegația comunei Lupșa a participat la sarbătoarea de la Alba Iulia, din 1 Decembrie 2018.

         Steagul Centenarului a  primit binecuvântarea arhiepiscopului Irineu în prezența  domnului primar al comunei Lupșa, d-nul  Dănuț Vasile BÂRZAN, alături de pr. Ioan VASII, dnul Mircea GOIA, și stegarii comunei Lupșa.

         Vineri, 18 ianuarie 2019, a fost adus la Muzeul Național de Istorie a României, steagul centenarului, în cadrul unui ceremonial, pentru a se întâlni cu fratele sau mai mare, steagul cu care delegația comunei Lupșa a participat la Marea Adunare Națională de la 1918.

        În cadrul acestui eveniment au  participat  delegația comunei Lupșa  în frunte cu primarul Bârzan Dănuț Vasile ,oficialități de la București și Corul bisericii ortodoxe din Lupșa.

       

Cuvântul a fost luat de către  domnul Dănuț Vasile Bârzan,  primarul comunei Lupșa, prof. univ.dr. Ioan Vlad,  Universitatea Spiru Haret, Brașov, Mădălina Corina Diaconu, jurnalist Radio România Cultural,  pr Ioan Vasii,   domnul dr Ernest Oberlander-Tarnoveanu, directorul general MNIR și Raulca Prelipceanu.

 

            Evenimentul s-a încheiat cu intonarea Imnului Național de către corul locuitorilor din comuna Lupșa.

 

02.04.2019
Întâlnirea steagului centenar cu cel de la Marea Unire
Întâlnirea steagului centenar cu cel de la Marea Unire

 

 

                                                                         ANUNȚ

 

 

 

 

  ÎN DATA DE 18 IANUARIE 2019, ORA 04:00, TOȚI LUPȘENII CARE SIMT ROMÂNEȘTE SUNT AȘTEPTAȚI SĂ VINĂ LA BUCUREȘTI UNDE STEAGUL CENTENAR SE VA ÎNTALNI CU STEAGUL DE LA MAREA UNIRE. CEI CARE DORESC SĂ PARTICIPE SE POT ADRESA URMĂTOARELOR PERSOANE:

PLOAȚA IULIANA 0740605876

Pr IOAN VASII       0749281968

 

 

 

 

02.04.2019
Anunț privind criteriile pentru selectarea de parteneri în vederea accesării și derulării unui Proiect conform Cererii de Propuneri de Proiecte ''BUNICII COMUNITĂȚII'', Servicii sociale și socio-medicale pentru persoanele vârstnice AP 4/PI 9.II/OS 4.4
Anunț privind criteriile pentru selectarea de parteneri în vederea accesării și derulării unui Proiect conform Cererii de Propuneri de Proiecte ''BUNICII COMUNITĂȚII'', Servicii sociale și socio-medicale pentru persoanele vârstnice AP 4/PI 9.II/OS 4.4

Anunț privind criteriile pentru selectarea de parteneri în vederea
accesării și derulării unui Proiect conform Cererii de Propuneri de
Proiecte ,,BUNICII COMUNITĂȚII", Servicii sociale și socio-medicale
pentru persoanele vârstnice AP 4/ PI 9.ii/ OS 4.4

UAT Lupșa intenționează să acceseze în anul 2018 finanțări din Fondul Social European care vor fi acordate în cadrul Programului Operațional Capital Uman.
În vederea asigurării unui cadru transparent și eficient de colaborare instituțională, precum și pentru a asigura respectarea principiului european al parteneriatului, în conformitate  cu prevederile art.35, alin (4), (5) și (6), UAT Lupșa anunță public intenția de a selecta parteneri din sectorul privat pentru accesarea finanțării în cadrul POCU 2014-2020.
UAT Lupșa intenționează să acceseze finanțare în cadrul POCU 2014-2020 conform Cererii de Propuneri de Proiecte ,,BUNICII COMUNITĂȚII″, Servicii sociale și socio-medicale pentru persoane vârstnice AP 4/ PI 9.ii/ OS 4.4.
Reducerea numărului de persoane aparţinând grupurilor vulnerabile prin furnizarea unor servicii sociale / medicale / socio-profesionale / de formare profesională adecvate nevoilor specifice.
Obiectivul general și scopul cererii de finanțare: Serviciile furnizate în cadrul proiectului și de care beneficiază persoanele vârstnice au scopul de a preveni situaţiile de dificultate şi dependență, în vederea menținerii acestor persoane în mediul propriu de viață. Principalele tipuri de activități ce vor fi desfășurate în cadrul proiectului:
Activitatea 1: Dezvoltarea serviciilor sociale destinate persoanelor vârstnice. Acțiuni de facilitare și mediere pentru identificarea și consolidarea de parteneriate pentru rezolvarea problemelor comunității printr-o abordare participativă. 
În cadrul acestei activități sunt eligibile măsuri de sprijin destinate furnizorilor de servicii sociale care furnizează aceste servicii în cadrul proiectului în calitate de beneficiari sau parteneri, pentru: înființarea serviciilor sociale destinate persoanelor vârstnice; dezvoltarea serviciilor sociale existente, respectiv sprijin din punct de vedere material (dotări cu echipamente, mobilier, utilități, materiale etc) și din punctul de vedere al resurselor umane implicate în furnizarea serviciilor (formare profesională).


Activitatea 2: Furnizarea serviciilor sociale destinate persoanelor vârstnice. În cadrul acestei activități vor fi sprijinite exclusiv (criteriu de eligibiltate): Servicii sociale fără cazare – centre de zi, centre şi/sau unităţi de îngrijire la domiciliu, cantine sociale, servicii mobile de acordare a hranei, ambulanţa socială etc. 
Categoriile de servicii sociale fără cazare, cu beneficiari persoane vârstnice, sunt cele prevăzute în Nomenclatorul serviciilor sociale, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.867/2015, respectiv: 
- Centre de zi pentru persoane vârstnice (centre de consiliere asistență și recuperare, centre de zi de socializare și petrecere a timpului liber, tip club);
 - Servicii de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice (unităţi de îngrijire la domiciliu); 
- Centre de zi pentru asistenţă şi suport pentru persoane vârstnice aflate în situaţii de nevoie (servicii de asistenţă comunitară); 
- Servicii de intervenţie în stradă pentru persoane vârstnice (echipa mobile, ambulanţa socială); 
- Centre de preparare şi distribuire a hranei pentru persoane în risc de sărăcie (cantine sociale, servicii mobile de acordare a hranei - masa pe roți).
Procesul de selectie al partenerilor se va realiza prin raportare la: criterii de eligibilitate și criterii de selectie.
1. Criteriile de eligibilitate trebuie îndeplinite de organizațiile private pentru a putea fi selectate ca parteneri în cadrul proiectului: 
a) Cerințele generale pe care trebuie să le îndeplinească partenerul pentru a fi selectat în vederea constituirii parteneriatului pentru depunerea cererilor de finanțare pentru viitoarele proiecte POCU sunt specificate în ghidurile: Ghidul Solicitantului – Condiții generale POCU 2014-2020, Ghidul Solicitantului– varianta octombrie 2015 și GHIDUL SOLICITANTULUI - CONDIȚII SPECIFICE ,,BUNICII COMUNITĂȚII" -Servicii sociale și socio-medicale pentru persoane vârstnice AP 4/ PI 9.ii/ OS 4.4.
b) Își asumă angajamentul de a participa la implementarea activităților și la cofinanțarea proiectului. 
2. Criterii de selecție pe baza cărora vor fi selectați partenerii: 
a) Relevanța pentru domeniul si activitățile proiectului; (30 puncte)
Respectarea acestui criteriu implică respectarea de către experții partenerului, a următoarelor cerințe: minimum 3 ani experiență în tipurile de activități eligibile la care partenerul își manifestă intenția de a participa cu expertiza proprie plus experiența relevantă în efectuarea unor analize de genul celeia cerute a fi efectuate înainte de depunerea proiectului. 
b) Capacitatea de a implementa activitățile proiectului; (30 puncte)
Respectarea acestui criteriu implică, respectarea a cel puțin uneia din următoarele cerințe: 
- Prezentarea de licențe de autorizare ca furnizor de orientare și consiliere în carieră (dacă este cazul);
- Prezentare de licențe autorizare furnizor de formare profesională continuă (dacă este cazul);
- Valoarea maximă a finanțării nerambursabile care poate fi accesată de partener în conformitate cu prevederile Ghidului Solicitantului – Condiții generale 2014-2020. 
c) Valoarea adaugată a partenerului; (40 puncte) 

Vor fi luate în vedere: reprezentativitatea organizației la nivel regional / national / European / sectorial pentru tipurile de activități la care dorește să participe în cadrul parteneriatului, experiența în implementare proiecte POSDRU, valoarea adaugată a participării organizației în proiect, disponibilitatea participării la implementarea proiectului. 
Conținutul dosarului de selecție: 
1.Scrisoare de intenție privind participarea ca partener în proiect - original. 
Scrisoarea de intentie va cuprinde, în mod obligatoriu: 
a. Denumirea, adresa, număr telefon, fax, e-mail, numele reprezentantului legal și datele persoanei de contact pentru acest proces de selecție; 
b. Descrierea organizației (max. 1 pagina);
c. Motivația participării la proiect, ca partener al UAT Lupșa
2. Certificatul de înregistrare fiscal – copie conform cu originalul; 
3. Declarație de eligibilitate a reprezentantului legal privind neîncadrarea în niciuna dintre situațiile prevăzute de art.93 (1), art.94 și art. 96 (2) din Regulamentul (CE) nr.1605/2002 și respectarea condițiilor prevăzute de art.93 (2) al aceluiași Regulament - original;
4. Angajamentul scris al reprezentantului legal privind asigurarea cofinanțării proiectului, în limita stabilită prin ghidul “Orientări privind accesarea finanțărilor în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020” din valoarea eligibilă a proiectului și participarea la activitățile proiectului – original; 
5. Document care atestă autorizarea ca furnizor de orientare și consiliere în carieră (dacă este cazul); 
6. Document care atestă autorizarea ca furnizor de formare profesională (dacă este cazul); 
7. Profilul experților care vor fi alocați proiectului, inclusiv subcontractarea (dacă este necesar); 
8. Valoarea maximă a finanțării nerambursabile care poate fi accesată de partener în conformitate cu prevederile ghidului “Orientări privind accesarea finanțărilor în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020”. 
NEDEPUNEREA UNUIA DINTRE DOCUMENTELE MENȚIONATE MAI SUS ATRAGE EXCLUDEREA PARTICIPANTULUI DE LA PROCEDURA DE SELECȚIE.
Documentația se depune la sediul UAT Lupșa, str Principală, nr.1, în format printat, persoana de contact Căprariu Ioana Maria, telefon 0745 450 654, e-mail: contabilitateprimarialupsa@yahoo.ro   
Vor fi luate în calcul documentațiile complete, datate, ștampilate și semnate de reprezentantul legal al organizației. 
      Data limită de transmitere a documentației este 28.11.2018 , ora 16:00. 
Evaluarea dosarelor de participare declarate eligibile 
În urma depunerii dosarelor, acestea vor fi declarate eligibile conform grilei de evaluare. Dosarele vor fi punctate de la 1 la 100. Vor fi declarați “admiși” cei care întrunesc un punctaj de minim 75 de puncte. Vor fi declarați “respinși” cei care întrunesc un punctaj mai mic de 75 de puncte. Vor fi declarați câștigători participanții “admiși” care au întrunit numărul cel mai mare de puncte pentru categoria vizată. 


În cazul în care punctajele participanților clasați pe primul loc sunt egale, se va face o etapă de evaluare suplimentară pe baza unor noi criterii, în vederea stabilirii câștigatorului. În cazul retragerii participantului declarat câștigător, se va selecta, pentru parteneriat, următorul participant care a fost declarat „admis”, pe categoria vizată. 
Anunțarea și publicarea rezultatelor 
Rezultatele selecției vor fi communicate organizațiilor care au transmis documentația solicitată în termen de 3 zile lucrătoare de la data finală de depunere a dosarelor. Lista organizațiilor selectate va fi publicată pe pagina de internet a UAT Lupșa.
Soluționarea contestațiilor
Eventualele contestații se pot depune în termen de maxim 2 (două) zile lucrătoare de la data comunicării rezultatelor, la sediul UAT Lupșa.
Rezultatele definitive după analizarea contestațiilor vor fi communicate participanților în termen de maxim 2 (două) zile lucrătoare de la data soluționării acestora.

VICEPRIMAR cu atribuții de PRIMAR
Penciu Ioan Radu
   

/uploads/HCL-Lupsa/bunicii.pdf

11.22.2018